Кой ще открие Олимпиадата - Селин Дион или Лейди Гага?

Кой ще открие Олимпиадата - Селин Дион или Лейди Гага?
Снимка: Aurelien Guichard
24 Юли 2024

Ще се завърне ли на сцената поп иконата Селин Дион по време на откриването на Олимпийските игри в Париж? Това е въпросът, който си задават милиони по света, след като във френската столица едновременно пристигнаха канадската певица и колежката й Лейди Гага.

Както е известно, очакваше се Селин Дион да открие събитието с първото си изпълнение от декември 2022 година, когато бе диагностицирана със Синдрома на сковаността, но при състоянието й изявата й продължава да е под съмнение.

От своя страна организаторите на Олимпиадата продължават да мълчат по въпроса, което още повече поражда спекулации кого ще видим. Иначе това, което се знае, е че създателката на хита My Heart Will Go On щеше да изпее L'Hymne à l'amour на френската легенда Едит Пиаф.

Тя пристигна в Париж в понеделник, 22 юли, като отседна в хотел "Royal Monceau" близо до популярния булевард "Шанз-Елизе", а още по-любопитно е, че същото място за престоя си избра и Лейди Гага.

Тук е моментът да припомним, че Селин вече имаше веднъж честта да открие Олимпийски игри, но в Атланта през далечната 1996 година, когато изпълни The Power of Dream. Тогава церемонията бе наблюдавана от рекордните 3,5 милиарда души. 

Прочетете още