Война в Spice Girls

Война в Spice Girls
Снимка: Raph_PH
13 Август 2024

Гери Хорнър прекрати плановете за ново турне на Spice Girls - след като враждата й с колежката й Мел Би достигнала своя връх. Групата била в преговори за още една поредица от дати, на които да излязат и да пеят за милионите си фенове, като дори се е свързала с Виктория Бекъм относно евентуална епизодична нейна поява. Радостта на феновете им обаче беше помрачена, след като скандалите между Гери и Мел Би поне на този етап сложили край на тези планове.

Запознати издават, че горчивият разрив между двете певици, за които се твърди, че някога са били толкова близки, че дори са имали мимолетен любовен романс, сега напълно провалил преговорите.

"Гери имаше достатъчно неща, с които трябваше да се справи покрай цялата драма с връзката на съпруга й с неговата асистентка. Това беше достатъчно труден период за нея и тя просто загуби търпение с Мел и нейните постоянни подигравки", споделя източник пред MailOnline.

"Тя си тръгна, а без Гери турне няма как да се случи. В миналото тя беше движеща сила в групата, но в момента изобщо не иска да се занимава с Мел, камо ли да дели сцена с нея", допълва още запознат със случващото се в популярната група.

Миналата седмица Мел отправи нови подигравки към бившата си приятелка, като й пожела онлайн "Честит 75-ти рожден ден", заедно с поредица от нелицеприятни снимки. Това е препратка към предишното й публично признание, че в миналото Гери е лъгала за възрастта си.

Вътрешни хора казват, че зад кулисите е имало още много бъзици, които са вбесили Гери и видимо чашата на търпението й е преляла.

"Те винаги са имали сложна връзка, но сега никой не успя да изглади нещата между тях - така че на този етап всичко около турнето е замразено", допълва източникът.

Това е последният от поредица скандали след събирането им на тържеството по случай 50-ия рожден ден на Виктория Бекъм през април. Звездното тържество събра и петте момичета от Spice Girls, за да купонясват, но се твърди, че отношенията между Мел Би и Гери били меко казано напрегнати.

Източник каза на изданието: "Мел се опита да изглади нещата с Гери на партито, но не се получи по план. Тя се смееше на всичко, но Гери не изглеждаше заинтересована да чуе какво има да каже. Когато дойде ред за груповата им снимка, Гери стоеше възможно най-далеч от Мел. Гери искаше да бъде там, за да празнува и да се позабавлява с всички, а не да говори с Мел за неудобните неща, които е казала за нея."

Прочетете още